Ortodontie

Home    » Servicii
Ortodontie

Ortodontie

 

    Ortodontia are ca scop indreptarea dintilor pentru a armoniza trasaturile faciale. Adica, specialitatea casei - doctorii Raluca şi Alexandru Crisan sunt specialisti ortodonti. Asta nu înseamna ca urmaresc mai ales indreptarea dintilor. Dar fii sigur ca, indiferent de lucrare, au în vedere armonia fetei, ca întreg.

    Conform unui studiu recent, 72 % din repondenti au confirmat ca oamenii cu dinti drepti si sanatosi sunt trataţi mai bine in situatiile sociale, indiferent de varsta. Tratamentul ortodontic aduce odata cu sanatatea orala, ceva la fel de pretios: incredere in sine.

         Simpatie si succes.

 

 

 

 

Pentru cine?

 

    Conform unei pareri comune, ortodontia e „doar pentru copii”. Incorect. Unul din 4 oameni care vrea sa isi indrepte dintii, are peste 21 de ani. Problemele ortodontice sunt mult mai raspandite decat ai putea crede. Netratate, ele se agraveaza si produc mai mult decat dezechilibru estetic. Genereaza boli ale gingiei, distrugerea oaselor, dificultati de vorbire, probleme digestive etc. Nu exista limita de varsta pentru a apela la un ortodont.

 

 

Cine?

 

    Conform unei alte pareri comune: ortodontia vine la pachet cu stomatologia. Incorect. Alinierea corecta a dintilor si obtinerea echilibrului facial solicita stapânirea perfecta a tehnicii. Aici nu e loc de gres. Doctorii Raluca si Alexandru Crisan sunt specialisti ortodonti. Mai mult, sunt membrii fondatori ai primei asociatii studentesti de ortodontie din Romania.

 

 

Societatea Romana de Studiu în Ortodontie

 

    SRSO lucreaza pentru a face mai cunoscute în Romania beneficiile ortodontiei.
Totodata, urmareste impulsionarea cercetarii si familiarizarea specialistilor romani cu cele mai noi tehnici si descoperiri. Rolul asociatiei e deja recunoscut: SRSO se afla in curs de afiliere la Asociatia Internationala a Ortodontilor. Beneficiarul acestor eforturi esti tot tu, partenerul Smile Clinic, prin cel mai avansat tratament ortodontic din oras.

 

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

01 / mai

Unituri  stomatologice noi la SmileClinic

Unituri stomatologice noi la SmileClinic

In urma cu cateva zile, la Smileclinic au fost instalate doua unituri stomatologice noi marca Castellini. Acestea dispun de sistemul automat AutoSteri...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus