Meniu
Română English Italiano
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus

Microscopul dentar Leica

Home   »   Blog

30 / dec

Vezi dincolo de limite

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele stomatologice.
Microscopul dentar a devenit un instrument cheie in tratamentul endodontic ( tratamentul canalelor radiculare) inca din 1998, an in care a fost introdus in practica curenta a medicilor rezidenti in endodontie in Statele Unite ale Americii.
In mai bine de 20 de ani de utilizare, ramurile din stomatologie in care este utilizat microsopul s-au diversificat foarte mult. Astazi, este utilizat cu succes in tratamentul bolilor parodontale, in tratementele odontale, precum si in chirurgia orala si maxilo-faciala.
Scopul microscopului dentar este acela de a oferi operatorului o vizibilitate foarte buna asupra structurii la care se intervine medical. Conform studiilor, microscopul dentar creste de 400 de ori acuratetea vizuala a operatorului, dubland cantitatea de informatie transmisa ochiului. Spre exemplu, procedurile de instrumentare a canalelor radiculare au loc in spatii extrem de inguste ale dintelui. Incapacitatea medicului de a identifica detalii legate de morfologie pot duce de cele mai multe ori la esecul tratamentului.
Calitatea lentilelor reprezinta punctul forte al oricarui dispozitiv optic fie el aparat de fotografiat, luneta sau microscop. Calitatea lentilelor Leica este incontestabila si atat de dorita in lumea fotografilor profesionisti.
Lentilele microscopului Leica M320 nu fac exceptie de la aceasta calitate. Precizia acestora impiedica aparitia deformarilor optice, asa numitele aberatii optice.
Microscopul utilizat la SmileClinic are incorporat un echipamnet de achizitie de imagine, fotografie sau film, la o calitate HD.
Astfel, la sfarsitul tratamentului medicul poate prezenta pacientului etape din cadrul interventiei.

Comentarii

Crisan Orthodontics
Crisan Orthodontics
Smile Clinic

Galerie foto&video

Microscopul dentar Leica
Smileclinic
Smileclinic
Smileclinic

Ultimele noutati

30 / dec

Microscopul dentar Leica

Microscopul dentar Leica

Contrar asteptarilor, sunt multe detalii in cavitatea orala cu dimensiuni atat de reduse incat sa necesite utilizarea microscopului in tratamentele st...
Smile Clinic Facebook Smile Clinic Twitter Smile Clinic Google Plus